Η πολυετής εμπειρία της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. στον τομέα της διαγνωστικής και επεμβατικής ενδοσκόπησης, καθώς και στον εξειδικευμένο τομέα των ηλεκτρονικών, διαγνωστικών & επεμβατικών εφαρμογών, την καθιστά μία από τις πλέον σύγχρονες και διαρκώς ανερχόμενες εταιρείες στον χώρο αυτό.

Οι εγκαταστάσεις της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. είναι άρτια εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αντιμετώπισης επισκευαστικών αναγκών και η ομάδα της τεχνικής μας υποστήριξης αποτελείται από τεχνικούς με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση στις συσκευές και όργανα υψηλής τεχνολογίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. διατηρεί υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί τον πόλο κάλυψης αναγκών της Βορείου Ελλάδος, αλλά παράλληλα οι πωλητές της είναι πάντα κοντά στους πελάτες της που βρίσκονται και στα υπόλοιπα σημεία του Ελλαδικού χώρου.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. επενδύοντας στο μέλλον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται σύμφωνα με το πλέον πρόσφατο μοντέλο διαχείρισης ποιότητας των Κοινοτικών Κανονισμών, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις ποιοτικές προδιαγραφές που προβλέπονται προκειμένου για διανομή, οργάνωση και υποστήριξη του ιατρικού εξοπλισμού, σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο όπως είναι η ΥΓΕΙΑ.

 

 


Τα νέα μας


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
H εταιρεία μας ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ εγκαινιάζοντας την αποκλειστική της συνεργασία με τον Οίκο VITROLIFE ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Optimizing your IVF Success”

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΡΕΑ
Η εταιρεία μας πραγματοποίησε εγκατάσταση ενός υπερσύγχρονου συστήματος προεμφυτευτικής διάγνωσης στο Μαιευτήριο ΡΕΑ, υποστηρίζοντας το νοσοκομείο να παρέχει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Περισσότερα Νέα
  
ΕκδηλώσειςATHENS VITROLIFE WORKSHOP
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη στις 22 Μαρτίου 2016, μετά το μεσημέρι, η εταιρεία μας ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ σε συνεργασία με τον Οίκο VITROLIFE που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα θα διοργανώσει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Embryo Culture, Quality Control & Vitrification”.