Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με υπερσύγχρονα μηχανήματα της Erbe Elektromedizin GmbH.

iatriko_0

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Το Γαστρεντερολογικό – Ηπατολογικό τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με διευθυντή τον Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη, εξοπλίστηκε δύο υπερσύγχρονες ηλεκτροχειρουργικές διαθερμίες VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή του τμήματος Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη και του υπεύθυνου νοσηλευτή Νίκου Σάλτα.

Η αναβάθμιση του τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.

Share this post