Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ υποστήριξε σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής των ειδικευόμενων ιατρών της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέχοντας το εκπαιδετικό της κέντρο και τον σχετικό ιατρικό εξοπλισμό.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ για μια ακόμη φορά υποστήριξε τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο πλάισιο της εκπαίδευσης των ειδικευόμενων της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στην λαπαροσκοπική χειρουργική, η εταιρεία μας επέλεξε να διαθέσει το εκπαιδετικό της κέντρο για μια σειρά μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο & Παρουσία ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ 

Η σειρά των τριών εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Γυναικολόγου – Μαιευτήρα Δρ. Δημήτριου Μπαλαφούτα. Περιελάμβανε διαλέξεις-ομιλίες καθώς και πρακτικές ασκήσεις σε προπλάσματα και πειραματικά μοντέλα Pelvitrainer για την προσομοίωση ενδοσκόπησης, ενδοσκοπικών τεχνικών συρραφής και υστεροσκοπικής χειρουργικής. Για την Ηands-on εκπαίδευση των συμμετεχόντων η εταιρεία μας διάθεσε το εκπαιδευτικό της κέντρο καθώς και τα παρακάτω μηχανήματα:

Επιπλέον το σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητική εκπαίδευση για τις βασικές αρχές της λαπαροσκοπικής χειρουργικής που πραγματοποιήθηκαν από τον Γυναικολόγο-Μαιευτήρα Δρ. Δημήτριο Μπαλαφούτα.

Share this post