Από το 1967 προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις

Η ιστορία της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε το 1967 με την ίδρυση ατομικής επιχείρησης εμπορίας ιατρικών ειδών από τον Θεοφάνη Κ. Καλόγλου, σύμβολο διορατικότητας και εργατικότητας, που μέχρι σήμερα κατέχει την θέση του Επίτιμου Προέδρου. Με το πέρασμα των χρόνων, έχοντας συνεχή εξέλιξη και ανοδική πορεία, μετατράπηκε το 1984, σε Ανώνυμη Εταιρεία, όντας η πρώτη ελληνική ιατρική εταιρεία που εισήγαγε στην εγχώρια αγορά καινοτόμες λύσεις στην ενδοσκόπηση.

Η Ενδοσκοπική Α.Ε.

Είναι μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, η οποία οδεύει στην ενσωμάτωση της τρίτης γενιάς στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Η εταιρεία παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εμπορεύεται τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό, καλύπτοντας σε πολύ μεγάλο εύρος όλες τις σύγχρονες ανάγκες των ιατρικών ειδικοτήτων. Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, όχι μόνο με την αντιπροσώπευση σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού αλλά και με την προσφορά καινοτόμων και πρωτοποριακών λύσεων, όπως σχεδιασμός, κατασκευή και εξοπλισμός συγχρόνων ενδοσκοπικών εργαστηρίων, ψηφιακών χειρουργικών αιθουσών, εργαστηρίων IVF κ.α.

Συμβάλλοντας στο μέλλον της ιατρικής

Κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον της ιατρικής, η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. θα συνεχίσει να προοδεύει υπηρετώντας το πολύτιμο αγαθό της Υγείας. Επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της σε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες της ιατρικής θα συνεχίσει να καλύπτει με σεβασμό τις ανάγκες των πελατών της.

Εγκαταστάσεις

Τα κεντρικά γραφεία της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. βρίσκονται στην Αθήνα, στο ευρύχωρο ιδιόκτητο κτήριο της. Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. διαθέτει επίσης ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας τις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας. Τέλος, λειτουργεί γραφείο τεχνικής υποστήριξης/εξυπηρέτησης πελατών στην Κρήτη. Καθώς η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση των πελατών της, συχνά διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα και παρουσιάσεις για ιατρούς και νοσηλευτές που φιλοξενούνται στο εκπαιδευτικό της κέντρο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό και προσομοιωτικούς ιατρικούς σταθμούς.

Πιστοποιήσεις & Πολιτικές Εταιρείας

Η αξιοπιστία της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ Α.Ε. ενισχύεται με τα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 13485:2016 και ISO 9001:2015 που διαθέτει, καλύπτοντας τα αυστηρότερα πρότυπα που θέσπισε η Ευρωπαϊκή Κοινότητα, τόσο στην διάθεση προϊόντων, όσο και στην παροχή υπηρεσιών. Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π οικ. 1348/2004 για την διάθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Πάντα πρωτοπόρα και με ιδιαίτερη ευαισθησία στην ασφάλεια των εργαζομένων και στο περιβάλλον η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. είναι εγγεγραμμένη στο εθνικό μητρώο παραγωγών και έχει πιστοποιηθεί με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 14001:2015  και ISO 45001:2018.

ISO 13485:2016
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
ΔΥ8δΓ
Μητρώο Παραγωγών