Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Nαυπλίου

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου αναβαθμίστηκε πλήρως με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίουύστερα από δωρεά του Ιδρύματος Κώστας Μ. Λεμός (Costas M.Lemos Foundation).

Ενδοσκοπικό Σύστημα

Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με τέσσερα Ενδοσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Το πρωτοποριακό σύστημα  ELUXEO™ , βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα που μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Ηλεκτροχειρουργικό Σύστημα VIO 200S & APC 2 

Επιλέον η κλινική εξοπλίστηκε με ένα ηλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 200S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ 200S δίνει την δυνατότητα επιλογής ακριβής εξόδου ισχύος, προσαρμοσμένη στην κάθε ένδειξη. Είναι απλή στην λειτουργία χάρη στο FocusView mode που διαθέτει. Μέσω του συστήματος ασφαλείας NESSY παρέχει διαδραστική βοήθεια κατά την τοποθέτηση του ηλεκτροδίου επιστροφής. Επιπλέον η διαθερμία VIΟ 200S είναι αναβαθμίσιμη, παρέχει την δυνατοτήτα αποθήκευσης μέχρι 10 προγραμμάτων και την δυνατότητα σύνδεσης 2 ποδοδιακοπτών. Το σύστημα καυτηριασμού αργού APC2 με το Non-Contact procedure mode δίνει την δυνατότητα να μην κολλάει το άκρο του εργαλείου στον ιστό. Παρέχει αποτελεσματική επιφανειακή πήξη για ομοιόμορφη αιμόσταση. Τέλος δημιουργεί ελάχιστη ανθρακοποίηση και μειωμένες δυσάρεστες οσμές.

Σύστημα Απολύμνασης & Καθαρισμού

Τέλος εγκαταστάθηκαν δύο σύγχρονα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων SERIE1 της Soluscope, προσφέροντας πλήρη ασφάλεια στους ασθενείς και στο νοσηλευτικκό προσωπικό. Τα Συστήματα Καθαρισμού & Απολύμανσης Ενδοσκοπίων της Soluscope προσφέρουν υψηλού επιπέδου πλύση και απολύμανση σε μόλις 21 λεπτά χρησιμοποιώντας 40% λίγοτερο νερό και χημικά. Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με μεγάλη όθονη αφής 7″ ιντσών, προσφέροντας στον χρήστη ένα γραφικό περιβάλλον που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργέις του.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Ναυπλίου Κος. Βασιλόπουλος Θεόδωρος, του υπεύθυνου γιατρού Δρ. Τζίβρα Δημήτρη και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Με την αναβάθμιση του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Nαυπλίου, οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και το νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Ενδοσκόπησης. Ως αποτέλεσμα θα παρέχεται στους ασθενείς του νομού Αργολίδας, ασφάλεια και κορυφαίας ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.