Αναβάθμιση Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Metropolitan Hospital

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση της Θωρακοχειρουργικής κλινικής του Metropolitan Hospital, μέλος του Hellenic Healthcare Group, με υπερσύγχρονα μηχανήματα της Erbe Elektromedizin GmbH.

 

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του εξοπλισμού της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Metropolitan Hospital.

Η Θωρακοχειρουργική Κλινική του Metropolitan Hospital, εξοπλίστηκε με την υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Το σύστημα διαθερμίας δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Παράλληλα εγκαταστήθηκε το σύστημα καυτηριασμού αργού APC3, το οποίο παρέχει τα pulsedAPC, forcedAPC και preciseAPC modes. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή της κλινικής Δρ. Γεωργιαννάκη Εμμανουήλ και του υπόλοιπου τμήματος.

Η αναβάθμιση αυτή, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.