Αναβάθμιση Γαστρεντερολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με υπερσύγχρονα μηχανήματα της Erbe Elektromedizin GmbH.

 

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Το Γαστρεντερολογικό – Ηπατολογικό τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με διευθυντή τον Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη, εξοπλίστηκε δύο υπερσύγχρονες ηλεκτροχειρουργικές διαθερμίες VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή του τμήματος Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη και του υπεύθυνου νοσηλευτή Νίκου Σάλτα.

Η αναβάθμιση του τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.