Το Β’ Ενδοσκοπικό Τμήμα του Ιατρικό Διαβαλκανικό επέλεξε ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση του Β’ Ενδοσκοπικού Τμήματος του Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκηςσε συνεργασία με τους υπεύθυνους Επεμβατικούς Πνευμονολόγους Δρ. Οικονόμου ΔημήτρηΔρ. Τιτόπουλο Ηρακλή και Δρ. Τσιότσιο Αναστάσιο.

Σύστημα

Η αναβάθμιση του Β’ Ενδοσκοπικού Τμήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη ομάδα του Υποκαταστήματος μας στην Βόρεια Ελλάδας, περιελάμβανε το καινοτόμο σύστημα κρυοθεραπείας ERBECRYO®2 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Το σύστημα ERBECRYO®2 δίνει την δυνατότητα χρήσης τεχνικών κρυοθεραπείας για ενδοβρογχικές επεμβάσεις. Παρέχει βολική λειτουργία Plug and Play και ρυθμίζει αυτόματα τις κατάλληλες παραμέτρους για κάθε αισθητήρα. Ταυτόχρονα εμφανίζονται στην οθόνη όλες τις σημαντικές ρυθμίσεις και ενεργοποιείται μέσω ποδοδιακόπτη, προσφέροντας τρομερή ευκολία στον χειριστή.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του συστήματος και η εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με τις λειτουργίες του συστήματος, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Με την αναβάθμιση αυτή οι γιατροί του Β’ Ενδοσκοπικού Τμήματος του Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον κλάδο της επεμβατικής Πνευμονολογίας. Ως αποτέλεσμα θα παρέχεται στους ασθενείς του νοσοκομείου, ασφάλεια και κορυφαίας ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.