Γέφυρα Πνευμονολογίας 2022

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πνευμονολογικό Συνέδριο “Γέφυρα Πνευμονολογίας 2022” που διοργανώθηκε από το Πνευμονολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022 στην Πάτρα.

 

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ συμμετείχε στο Πνευμονολογικό Συνέδριο Γέφυρα Πνευμονολογίας 2022 το οποίο διοργανώθηκε από το Πνευμονολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών υπό την διεύθυνση του Αν. Καθηγητή κ. Αργύριου Τζουβελέκη από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022 στην Πάτρα.

Η άριστα καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας μας παρουσίασε στο περίπτερο της τα πλέον σύχρονα μηχανήματα για την ειδικότητα της Πνευμονολογίας. Πιο αναλυτικά παρουσιάστηκαν Ενδοσκοπικά Συστήματα High Definition και Συστήματα Ενδοσκοπικής Υπερηχογραφίας EBUS της εταιρείας Fujifilm Holdings Corporation, Συστήματα Ενέργειας και Κρυοθεραπείας της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH καθώς και Συστήματα Απολύμανσης και Φύλαξης Ενδοσκοπίων της εταιρείας Soluscope

Τέλος η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ ως τεχνολογικός χορηγός του συνεδρίου Γέφυρα Πνευμονολογίας 2022 παρείχε όλο τον εξοπλισμό για την hands-on εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Για τα hands-on workshops χρησιμοποιήθηκαν τα τελευταίας γενιάς Single-Use Bρογχοσκόπια της εταιρείας Hunan Vathin Medical Instrument με τα οποία οι φοιτητές και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε βασικές τεχνικές επείγουσας ιατρικής και επεμβατικής πνευμονολογίας.