Αναβάθμιση Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Τμήματος Ιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η Γ’ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γ.Ν.Θ “Ιπποκράτειο” επέλεξε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για την αναβάθμιση του εξοπλισμού της.

 

Άλλη μία Ιατρική Σχολή της Ελλάδας εμπιστεύτητκε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για την αναβάθμιση της. Η  Γ’ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” υπο την διεύθυνση του Καθηγητή Δρ.Εμμανουήλ Ροηλίδη επέλεξε την ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. για την αναβάθμιση του εξοπλισμού της.

Η αναβάθμιση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη ομάδα του Υποκαταστήματος μας στην Βόρεια Ελλάδα, περιελάμβανε τον υπερσύγχρονο Ενδοσκοπικό Επεξεργαστή ELUXEO™ της Fujifilm Holdings Corporation καθώς και το καινοτόμο πολύ λεπτό Γαστροσκόπιο 580 Series της Fujifilm Holdings Corporation το οποίο είναι ειδικό για τον κλάδο της Παιδογαστρεντερολογίας που ειδικεύονται ο Καθηγητής Δρ.Εμμανουήλ Ροηλίδης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ.Ιωάννης Ξυνιάς.

Παράλληλα ο Ενδοσκοπικός Επεξεργαστής ELUXEO™ της Fujifilm Holdings Corporation, θα χρησιμοποιείται και από το Παιδοπνευμονολογικό Τμήμα της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής με Καθηγητή τον Δρ.Ιωάννη Τσανάκα, Αναπληρωτή Καθηγητή τον Δρ.Φώτιο Κυρβασίλη και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια την Δρ.Ελπίς Χατζηαγόρου.

Με τον Ενδοσκοπικό Επεξεργαστή ELUXEO™ οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι και οι φοιτητές της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο” θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να εκπαιδευτούν στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Ενδοσκόπησης.