Εκπαιδευτική Παρουσίαση Ηλεκτροχειρουργικών Workstation

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας – Κωνσταντοπούλειο Αγία Όλγα συμμετείχε στην εκπαιδευτική παρουσίαση που πραγματοποίησε η εταιρεία μας πάνω στα ηλεκτροχειρουργικά workstation της Erbe Elektromedizin GmbH.

 

Η ομάδα της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. πραγματοποίησε εκπαιδευτική παρουσίαση των ηλεκτροχειρουργικών workstation της Erbe Elektromedizin GmbH στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο με επιστημονικά υπεύθυνη Διευθύντρια, την Δρ. Κωνσταντίνα Παρασκευά.

Διαθερμία VIO3 & APC3 

H υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο διαθερμίας παγκοσμίως. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Επιπλέον έγινε παρουσίαση του συστήματος καυτηριασμού αργού APC3, το οποίο συνδέοντας το στην διαθερμία VIΟ3, με την γραφική της διεπαφή προσφέρει ευκολία χρήσης και λειτουργίας. Το σύστημα αργού παρέχει pulsedAPCforcedAPC με ρύθμιση 100 βημάτων καθώς και preciseAPC για λειτουργία με μικρότερη ισχύ σε ευαίσθητες δομές.

Διαθερμία VIO 200S & APC2

ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ 200S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH δίνει την δυνατότητα επιλογής ακριβής εξόδου ισχύος, προσαρμοσμένη στην κάθε ένδειξη. Είναι απλή στην λειτουργία χάρη στο FocusView mode που διαθέτει. Μέσω του συστήματος ασφαλείας NESSY παρέχει διαδραστική βοήθεια κατά την τοποθέτηση του ηλεκτροδίου επιστροφής. Επιπλέον η διαθερμία VIΟ 200S είναι αναβαθμίσιμη, παρέχει την δυνατοτήτα αποθήκευσης μέχρι 10 προγραμμάτων και την δυνατότητα σύνδεσης 2 ποδοδιακοπτών. Το σύστημα καυτηριασμού αργού APC2 με το Non-Contact procedure mode δίνει την δυνατότητα να μην κολλάει το άκρο του εργαλείου στον ιστό. Παρέχει αποτελεσματική επιφανειακή πήξη για ομοιόμορφη αιμόσταση. Τέλος δημιουργεί ελάχιστη ανθρακοποίηση και μειωμένες δυσάρεστες οσμές.

Στην εκπαιδευτική παρουσίαση των ηλεκτροχειρουργικών workstation, η οποία είχε και πρακτικό σκέλος, συμμετείχαν όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γαστρεντερολογικού Τμήματος επιλύοντας έτσι κάθε πιθανή απορία που υπήρχε.