Ενδοσκοπικό Τμήμα 424 ΓΣΝ Θεσσαλονίκης

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ ανέλαβε την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ του Ενδοσκοπικού Τμήματος του 424 ΓΣΝ Εκπαιδεύσεως Θεσσαλονίκης.

Ενδοσκοπικό Σύστημα

Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με δύο Ενδοσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Το πρωτοποριακό σύστημα  ELUXEO™ , βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα που μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Σύστημα Απολύμνασης & Καθαρισμού

Τέλος εγκαταστάθηκε ένα σύγχρονο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων SERIE1 της Soluscopeπροσφέροντας πλήρη ασφάλεια στους ασθενείς και στο νοσηλευτικκό προσωπικό. Τα Συστήματα Καθαρισμού & Απολύμανσης Ενδοσκοπίων της Soluscope προσφέρουν υψηλού επιπέδου πλύση και απολύμανση σε μόλις 21 λεπτά χρησιμοποιώντας 40% λίγοτερο νερό και χημικά. Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με μεγάλη όθονη αφής 7″ ιντσών, προσφέροντας στον χρήστη ένα γραφικό περιβάλλον που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργέις του.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από την έμπειρη ομάδα του Υποκαταστήματος μας στην Βόρεια Ελλάδα, με την παρουσία του Γαστρεντερολόγου – Ηπατολόγου Δρ. Παχιαδάκη Ιωάννη.

Με την αναβάθμιση του Ενδοσκοπικού Τμήματος του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως Θεσσαλονίκης., οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορούν να χρησιμοποιούν και να εκπαιδεύονται στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Ενδοσκόπησης.