Εξωσωματικός Λιθοτρίπτης Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ ανέλαβε την αναβάθμιση του Εξωσωματικού Λιθοτρίπτη του Ουρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Σύστημα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας

Αναλυτικότερα το τμήμα εξοπλίστηκε με τον εξωσωματικό λιθοτρίπτη της Dornier MedTech Dornier Delta III Pro. Το μοντέλο αυτό αποτελεί την ναυαρχίδα στον κλάδο της Εξωσωματικής Λιθοτριψίας (ESWL), με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. To Dornier Delta III Pro είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα που προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα για την θεραπεία της εξωσωματικής λιθοτριψίας (ESWL). Εξοπλισμένο με το σύστημα EMSE 180, διαθέτει την καλύτερη κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία κρουστικών κυμάτων με μεγάλη περιοχή σύζευξης και βάθος διείσδυσης στα 170mm.  Επιπλέον με το σύστημα OPTICOUPLE απαιτείται μόνο το 57% της συνολικής εφαρμοζόμενης ενέργειας κρουστικού κύματος για την αποτελεσματική θεραπεία της Λιθίασης, επιτυγχάνοντας stone-free ποσοστά 94.5%, με μικρότερη διάρκεια θεραπείας. Προσφέρει ισχυρή απεικόνιση, παρέχοντας την επιπλογή εντοπισμού λίθων χρησιμοποιώντας είτε ακτινογραφία είτε υπερογράφημα ή και τα δύο. Τέλος παρέχει μεγιστοποιημένη παροχή ενέργειας και βελτιωμένη αποτελεσματικότητα, υποστηρίζοντας τους ουρολόγους στην ανακούφιση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ασθενών του με Λιθίαση του Ουροποιητικού.

 

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από την έμπειρα εκπαιδευμένη ομάδα Εξωσωματικής Λιθοτριψίας της εταιρείας μας. Με την αναβάθμιση αυτή το Ουρολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορούν να χρησιμοποιούν και να εκπαιδεύονται στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Εξωσωματικής Λιθοτριψίας (ESWL).