Καινοτομίες & Εξελίξεις στην Γαστρεντερολογία

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στην 19η Πανελλήνια Επιστομονική Εκδήλωση της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων με τίτλο Καινοτομίες & Εξελίξεις στην Γαστρεντερολογία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Για άλλη μια χρονιά η άριστα καταρτισμένη ομάδα της ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στην ετήσια Πανελλήνια Επιστομονική Εκδήλωση της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων παρουσιάζοντας στο περίπτερο της μηχανήματα και αναλώσιμα τελευταίας τεχνολογίας για την Γαστρεντερολογία από τους οίκους Fujifilm Holdings Corporation, Erbe Elektromedizin GmbH, Soluscope, Echosens, 3-d Matrix Medical Technology & TaeWoong Medical. Με τον συνδυασμό των μηχανημάτων και των αναλωσιμών από τους παραπάνω κατασκευαστικούς οίκους η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. προσφέρει ολιστικές και αποτελεσματικές λύσεις για όλες τις ανάγκες της Γαστρεντερολογίας. 

Αναλυτικότερα παρουσίαστηκαν:

Fujifilm Holdings Corporation

Το πρωτοποριακό σύστημα Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™, βραβευμένο με Red Dot Award: Product Design σε συνδυασμό με την τελευταία σειρά ενδοσκοπίων 700 Series, θέτει ένα νέο πρότυπο στην ενδοσκοπική απεικόνιση. Προσφέρει στους ενδοσκόπους εξαιρετικής ποιότητας εικόνα που μέσω της χρήσης των μοναδικών τεχνικών απεικόνισης BLI & LCI. Ως αποτέλεσμα οι ενδοσκόποι αποκτούν νέα δεδομένα στην υψηλής ευκρίνειας μεγενθυντική χρωμοενδοσκόπηση του γαστρεντερικού συστήματος, φέρνοντας επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Erbe Elektromedizin GmbH

Η υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3  χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων.

3-D Matrix Medical Technologies 

Τα πανίσχυρα αιμοστατικά PuraStat και PuraBond της 3-D Matrix Medical Technologies αποτελούν την καλύτερη λύση για αιμόσταση. Τα παραπάνω συνθετικά αιμοστατικά που είναι σε μορφή προγεμισμένης σύριγγας, ενδείκυνται σε όλες περιπτώσεις που κατά την διάρκεια μια χειρουργικής επέμβασης η αιμοστάση με απολίνωση είναι ανεπαρκής και μη πρακτική. Τα αιμοστατικά της 3-D Matrix Medical Technologies διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Καμία Προετοιμασία: Οι χειρουργοί δεν χρειάζεται να περιμένουν την προετοιμασία των αιμοστατικών κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης, ενώ πρέπει να διαχειριστούν την περιοχή αιμορραγίας. Αυτό μπορεί να είναι χρονικά κρίσιμο και δαπανηρό καθώς η διαδικασία παρατείνεται.

Δεν διογκώνονται: Τα αιμοστατικά της 3-D Matrix Medical Technologies δεν διογκώνονται μετά την εμφύτευση τους καθώς αποτελούνται από το πεπτίδιο RADA16

Διαφανή: Τα αιμοστατικά της 3-D Matrix Medical Technologies είναι διαφανή μετά την εφαρμογή τους, επιτρέποντας στους χειρουργούς να παρατηρούν εύκολα το σημείο της αιμορραγίας και να συνεχίζουν την διαδικασία τους μόλις επιτευχθεί η αιμόσταση.