Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πανερωπαϊκό Συνέδριο ERS Congress 2022 της European Respiratory Society (ERS) το οποίο διεξήχθει στις (03-06 Σεπτεμβρίου) στην Βαρκελώνη.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ERS Congress 2022 της European Respiratory Society το οποίο διεξήχθει στις (03-06 Σεπτεμβρίου) στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Βαρκελώνης.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου ERS Congress 2022, η εταιρεία μας είχε την χαρά να συναντήσει τους επι πολλά έτη συνεργάτες μας από τις εταιρείες Fujifilm Holdings Corporation, Erbe Elektromedizin GmbH και Hunan Vathin. Οι εταιρείες παρουσίασαν στα περίπτερα τους ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στον κλάδο της Επεμβατικής Πνευμονολογίας. Μάλιστα για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά, εγίνε η επίσημη παρουσίαση του καινοτόμου λεπτού βρογχοσκοπίου EB-710P της Fujifilm Holdings Corporation. Παράλληλα με την έκθεση η Fujifilm Holdings Corporation παρουσίαζε το πλήρες portfolio της και στο κινητό εκπαιδευτική όχημα της, το EndoRunner.

Καινούργια Μηχανήματα

Το καινούργιο λεπτό βρογχοσκόπιο EB-710P της Fujifilm Holdings Corporation είναι εξοπλισμένο με έναν εξαιρετικά λεπτό αισθητήρα CMOS. Με αυτή την τεχνολογία το άκρο του ενδοσκοπίου έχει διάμετρο μόλις 4,1 mm και οπτικό πεδίο 120˚. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον ενδοσκόπο να διεισδύσει στην περιφέρεια του πνεύμονα πολύ πιο εύκολα από ότι με ένα συμβατικό σύστημα. Είναι συμβατό με την τελευταία γενιά Ενδοσκοπικών Επεξεργαστών ELUXEO™ και με τον One-Step Connector που διαθέτει μπορεί να συνδεθεί απευθείας στην πηγή φωτισμού.  Επιλέον υπάρχει μηχανισμός περιστροφής 120˚που επιτρέπει στον χρήστη να επιστρέψει το ενδοσκόπιο με ασφάλεια στην αρχική του θέση. Τέλος το νέο χειριστήριο που διαθέτει είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερη λαβή, βαλβίδα αναρρόφησης και τέσσερις διακόπτες που εξασφαλίζουν τον ομαλό χειρισμό. 

Hands-on Workshops

Kατά την διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν διάφορες ομιλίες απο ιατρούς και hands on workshops από τους συνεργάτες μας Fujifilm Holdings Corporation, Erbe Elektromedizin GmbH και Hunan Vathin , στα οποία συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν σε δύσκολες ενδοσκοπικές τεχνικές ιατροί του κλάδου. Μάλιστα στο workshop που πραγματοποίηθηκε από την Hunan Vathin την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου με θέμα “Single use bronchoscopes, New possibilities & Tips and Tricks” ομιλητής ήταν ο Δρ. Φώτιος Σαμψώνας από την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών μαζί με τον Dr. Javier Flandes Aldeyturriaga.

Partners Dinner

Τέλος, μας δόθηκε η ευκαιρία σαν ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ να συμμετάσχουμε σε δύο πολύ όμορφα δείπνα που διοργανώθηκαν από τις εταιρείες Fujifilm Holdings Corporation και Erbe Elektromedizin GmbH με καλεσμένους γιατρούς και συνεργάτες του κλάδου.

Share this post