Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πανερωπαϊκό Συνέδριο ESGE Days 2022 της European Society of Gastrointestinal Endoscopy (ESGE) το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες (28-30 Απριλίου) στην Πράγα.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ESGE Days 2022 της European Society of Gastrointestinal Endoscopy το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες (28-30 Απριλίου) στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Πράγας.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου ESGE Days 2022, η εταιρεία μας μετά από 2.5 χρόνια απουσίας είχε την χαρά να συναντήσει τους επι πολλά έτη συνεργάτες μας από τις εταιρείες Fujifilm Holdings Corporation, Erbe Elektromedizin GmbH, Jinshan Science & Technology Group, 3-D Matrix Medical Technology και TaeWoong Medical, οι οποίες παρουσίασαν στα περίπτερα τους ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στον κλάδο της Ενδοσκόπησης. Παράλληλα ενημερωθήκαμε για πολύ καινοτόμα προιόντα, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε στάδιο έρευνας και πιστοποίησης και θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Στην έναρξη του συνεδρίου είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του Κινητού Εκπαιδευτικού Κέντρου EndoRunner της εταιρείας Fujifilm Holdings Corporation, το οποίο γυρνόντας όλη την Ευρώπη θα μπορεί να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Ενδοσκοπικού κλάδου, παρουσιάζοντας και εκπαιδεύοντας τους ενδοσκόπους στις τελευταίες καινοτομίες και ενδοσκοπικές λύσεις EndoSolutions της Fujifilm Holdings Corporation. Το EndoRunner εγκαινιάστηκε επίσημα από τον Καθηγητή Helmut Messman, Πρόεδρο της European Society of Gastrointestinal Endoscopy , μαζί με τον κ.Masaharu Fukumoto, Senior Vice President της Fujifilm Europe και τον κ.Takemasa Kojima, Vice President της Fujifilm Europe.

H εταιρεία μας συμμετείχε επίσης στο Global Purastat Dinner που διοργανώθηκε από τις εταιρείες 3-D Matrix Medical Technologyκαι Fujifilm Holdings Corporation στο οποίο παρουσιάστηκαν οι χρήσεις και τα οφέλη του καινοτόμου Aιμοστατικού Purastat από παγκοσμίου κλάση ιατρούς όπως ο Alessandro Repici (Καθηγητής Γαστρεντερολογίας και Προέδρος του Γαστρεντερολογικού και Ηπατολογικού Τμήματος της Ιατρικής Σχολής του Humanitas University) και ο Pradeep Bhandari (Καθηγητής Γαστρεντερολογία στο Portsmouth University).

Τέλος κατά την διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν διάφορες ομιλίες απο ιατρούς και hands on workshops από τους συνεργάτες μας Fujifilm Holdings Corporation, Erbe Elektromedizin GmbH, στα οποία μπορούσαν να συμμετάσχουν και να εκπαιδευτούν σε δύσκολες ενδοσκοπικές τεχνικές (όπως POEM, EMR, ESD, ERCP) ιατροί του κλάδου.

Share this post