Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πανερωπαϊκό Συνέδριο ESPU 2022 της European Society for Paediatric Urology το οποίο διεξήχθει 8-11 Ιουνίου στην Γάνδη.

Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ESPU 2022 της European Society for Paediatric Urology το οποίο διεξήχθει στις 8-11 Ιουνίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Γάνδης.

Παράλληλα με το European Society for Paediatric Urology 2022, η εταιρεία μας είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τους συνεργάτες της από την εταιρεία Palette Life Sciences στο ετήσιο Distributor Meeting. Η Palette Life Sciences αποτελλεί τον κορυφαίο κατασκευαστικό οίκο στο κλάδο της Παιδιατρικής Ουρολογίας και κατασκευάζει το νο1 προϊόν για την αντιμετώπιση της Κυστεοουρητηρικής Παλινδρόμησης (Vesicoureteral Reflux) που ονομάζεται Deflux.

Η Κυστεοουρητηρική Παλινδρόμηση (Vesicoureteral Reflux) στα παιδιά είναι μια κατάσταση, στην οποία τα ούρα από την ουροδόχο κύστη, επανέρχονται στους ουρητήρες και τους νεφρούς. Το πρόβλημα αυτό, το οποίο μπορεί να συμβαίνει είτε στον έναν ουρητήρα είτε και στους δύο, δεν είναι φυσιολογικό και μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρότερες και μόνιμες επιπλοκές στα παιδιά (όπως νεφρικές ουλές, κακή νεφρική λειτουργία και υψηλή αρτηριακή πίεση). Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει έγκαιρα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και να σας παρουσιάσει τις θεραπευτικές επιλογές για το παιδί σας.

Το Deflux αποτελλεί την κορυφαία, ελάχιστα επεμβατική και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της Κυστεοουρητηρικής Παλινδρόμησης (Vesicoureteral Reflux). Το Deflux είναι ένα τζελ, κατασκευασμένο από δύο φιλικούς προς τους ιστούς πολυσακχαρίτες, το Υαλουρινό Οξύ (ΗΑ) και το Δεξτρανομερές (Dx), το οποίο εγχέεται γύρω από το άνοιγμα του ουρητήρα για να αποτρέψει την επαναφορά των ούρων από την ουροδόχο κύστη μέσω των ουρητήρων.

Η εταιρεία μας, πάντα πρωτοπόρα και πάντα κοντά στον συνάνθρωπο, ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την καταπολέμηση της Κυστεοουρητηρικής Παλινδρόμησης (Vesicoureteral Reflux) στα παιδιά και ενημερώνεται συνεχώς για τις πιο σύγχρονες λύσεις. Εδώ και τρία χρόνια αντιπροσωπεύουμε το Deflux της εταιρείας Palette Life Sciences ως την κορυφαία λύση στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Share this post