Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ

2022-11-18T16:25:06+02:00

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ. Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με: Ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με Ενδοσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Ένα Δωδεκαδακτυλοσκόπιο 580 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Ένα ηλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 200S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από την έμπειρη ομάδα του Υποκαταστήματος μας στην Βόρεια Ελλάδα, με την παρουσία του Καθηγητή και Διευθυντή της Κλινικής Δρ. Χρήστου Σαββόπουλου και του Διευθυντή ΕΣΥ Δρ. Ανδρέα Πρωτοπαπά.

Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης

2022-11-15T18:43:40+02:00

Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση της Πνευμονολογικής Κλινικής Παναρκαδικού ΓΝ Τρίπολης “Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ”, σε συνεργασία με την Διεύθυντρια της κλινικής κα. Βλάχου Γαρυφαλιά. Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με: Το καινοτόμο σύστημα κρυοθεραπείας ERBECRYO®2 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση του προσωπικού της κλινικής για τις λειτουργίες του συστήματος, πραγματοποιήθηκε και με την παρουσία της Δρ. Βλάχου Γαρυφαλιάς και της Κα. Σωτηροπούλου Σοφίας.

Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου

2022-11-15T18:20:07+02:00

Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμόυ του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, ύστερα από δωρεά του Ιδρύματος Κώστας Μ. Λεμός (Costas M.Lemos Foundation). Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με: Ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με Ενδοσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Ένα ηλεκτροχειρουργικό workstation VIΟ 200S της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH Δύο σύγχρονα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων SERIE1 της Soluscope Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Ναυπλίου Κος. Βασιλόπουλος Θεόδωρος, του υπεύθυνου γιατρού Δρ. Τζίβρα Δημήτρη και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας

2022-11-15T18:15:01+02:00

Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αναβάθμιση του εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, υπό την διεύθυνση του Δρ. Παναγιώτη Καλαποθάκου. Αναλυτικότερα η κλινική εξοπλίστηκε με: Ένα πλήρες Σύστημα Ενδοσκοπικού Επεξεργαστή ELUXEO™ με Ενδοσκόπια 700 Series της Fujifilm Holdings Corporation. Μία υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH Ένα σύγχρονο σύστημα καθαρισμού και την απολύμανσης ενδοσκοπίων SERIE1 της Soluscope Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας, με την παρουσία της Διοικήτριας του Γ.Νοσοκομείου Λακωνίας Κας. Ευδοξίας Παπαγεωργίου, του Διευθυντή του τμήματος Δρ. Παναγιώτη Καλαποθάκου και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

2022-07-04T15:08:43+03:00

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού τμήματος του Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Το Γαστρεντερολογικό – Ηπατολογικό τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με διευθυντή τον Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη, εξοπλίστηκε δύο υπερσύγχρονες ηλεκτροχειρουργικές διαθερμίες VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή του τμήματος Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη και του υπεύθυνου νοσηλευτή Νίκου Σάλτα. Η αναβάθμιση του τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.

Go to Top