Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

2022-07-04T15:08:43+03:00

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του εξοπλισμού του Γαστρεντερολογικού τμήματος του Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Το Γαστρεντερολογικό – Ηπατολογικό τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με διευθυντή τον Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη, εξοπλίστηκε δύο υπερσύγχρονες ηλεκτροχειρουργικές διαθερμίες VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή του τμήματος Δρ. Δήμητρη Καραγιάννη και του υπεύθυνου νοσηλευτή Νίκου Σάλτα. Η αναβάθμιση του τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.

Metropolitan Hospital

2022-07-04T14:45:35+03:00

Metropolitan Hospital Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση του εξοπλισμού της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Metropolitan Hospital. Η Θωρακοχειρουργική Κλινική του Metropolitan Hospital, εξοπλίστηκε με την υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Παράλληλα εγκαταστήθηκε το σύστημα καυτηριασμού αργού APC3, το οποίο παρέχει τα pulsedAPC, forcedAPC και preciseAPC modes. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, με την παρουσία του Διευθυντή της κλινικής Δρ. Γεωργιαννάκη Εμμανουήλ και του υπόλοιπου τμήματος. Η αναβάθμιση αυτή, με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH, θα προσφέρει στο νοσοκομείο τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ασφάλεια σε ασθενείς και χειριστές.

401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών

2022-07-03T21:58:03+03:00

401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε. ανέλαβε την αναβάθμιση του εξοπλισμού της Πνευμονολογικής Κλινικής του 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, σε συνεργασία με τον Διευθυντή Δρ. Κωνσταντίνου Ψαθάκη και τον Αν.Διευθυντή Δρ. Σταμάτη Κατσένου. Η αναβάθμιση της Πνευμονολογικής Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε από το έμπειρο και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας, περιελάμβανε το καινοτόμο σύστημα ERBECRYO®2 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Το σύστημα ERBECRYO®2 δίνει την δυνατότητα χρήσης τεχνικών κρυοθεραπείας για ενδοβρογχικές επεμβάσεις. Παρέχει βολική λειτουργία plug and play και ρυθμίζει αυτόματα τις κατάλληλες παραμέτρους για κάθε αισθητήρα. Ταυτόχρονα εμφανίζονται στην οθόνη όλες τις σημαντικές ρυθμίσεις και ενεργοποιείται μέσω ποδοδιακόπτη, προσφέροντας τρομερή ευκολία στον χειριστή. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση του προσωπικού της κλινικής για τις λειτουργίες του συστήματος, πραγματοποιήθηκε και με την παρουσία των Δρ. Βασίλειου Σκούρα και Δρ. Απόστολου Τραυλού.

Metropolitan Hospital

2022-07-03T21:46:00+03:00

Metropolitan Hospital Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group ανέθεσε στην ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΕ την αναβάθμιση της Γαστρεντερολογικής & Πνευμονολογικής Κλινικής του Metropolitan Hospital. Η Γαστρεντερολογική Κλινική του Metropolitan Hospital, εξοπλίστηκε με την υπερσύγχρονη ηλεκτροχειρουργική διαθερμία VIΟ3 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Η διαθερμία VIΟ3 χρησιμοποιεί 15 τελευταίας γενιάς επεξεργαστές ψηφιακού σήματος με δυνατότητα 25 εκατομμύρια μετρήσεων/δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η ανώτερη απόδοση του συστήματος και βελτιώνεται η αναπαραγωγικότα των ιστών. Η διαθερμία VIΟ3 δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι 6 εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη αφής μαζί με την γραφική διεπαφή, διασφαλίζουν την βέλτιστη φιλικότητα προς τον χρήστη, επιτρέποντας του να έχει πάντα καθαρή εικόνα όλων των παραμέτρων. Παράλληλα εγκαταστήθηκε το σύστημα καυτηριασμού αργού APC3, το οποίο παρέχει τα pulsedAPC, forcedAPC και preciseAPC modes. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε από το έμπειρο τμήμα πωλήσεων Erbe της εταιρείας μας με την παρουσία του τμήματος. Η Πνευμονολογική Κλινική του Metropolitan Hospital, εξοπλίστηκε με το σύστημα ERBECRYO®2 της εταιρείας Erbe Elektromedizin GmbH. Το σύστημα ERBECRYO®2 δίνει την δυνατότητα χρήσης τεχνικών κρυοθεραπείας για ενδοβρογχικές επεμβάσεις. Παρέχει βολική λειτουργία plug and play και ρυθμίζει αυτόματα [...]

Κέντρα Υγείας 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας

2022-05-10T16:35:53+03:00

Κέντρα Υγείας 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Η Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας εμπιστεύτηκε την εταιρείας μας για την προμήθεια 17 Υπερσύχρονων Ασύρματων Υπερήχων C3 HD της εταιρείας Clarius Mobile Health, με τους οποίους εξοπλίστηκαν Κέντρα Υγείας που υπάγονται στην γεωγραφική κάλυψη της. Η υλοποίηση του έργου αυτού πραγματοποιήθηκε σε δύο στάδια. Στην πρώτη φάση εξοπλίστηκαν τα: Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Κ.Υ Πτολεμαΐδας Κ.Υ Κοζάνης Κ.Υ Σερβίων Κέντρο Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας Κ.Υ Αμύνταιου Κέντρα Υγείας της Περιφερειαρικής Ενότητας Καστορίας Κ.Υ Καστοριάς Κ.Υ Άργους Ορεστικού Στην δεύτερη φάση εξοπλίστηκαν τα: Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης Κ.Υ Θεσσαλονίκης Κ.Υ Πύλης Αξιού – Ιατρείο Αμπελοκήπων Κ.Υ Διαβατών Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Κ.Υ Κατερίνης Κ.Υ Λιτοχώρου Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κ.Υ Βέροιας Κ.Υ Αλεξάνδρειας Κ.Υ Νάουσας Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλας Κ.Υ Γιαννιτσών Κ.Υ Έδεσσας Κ.Υ Αριδαίας

Go to Top